Парижський тиждень моди-2024. Мистецтво та мода: Еволюція стилю у Вів'єн Вествуд

Андреас Кронталер вніс свою неповторну енергію в колекцію осінь-зима 2024-25 від Вів’єн Вествуд, що була представлена на тижні моди FW 24/25 ready-to-wear в Парижі. Він знаходив натхнення в костюмах пізнього Відродження та традиційному народному танці.

Моделі виходили на подіум у костюмах, які віддавали шану епосі Ренесансу. Ремінці, натхненні гульфами, прикрашали зовнішню частину штанів, а яскраво виражені деталі нагрудного кираси додавали нотку театральності.

Кронталер розповів, що його надихнула виставка Джованні Баттіста Мороні в Мілані, а також спортивне захисне спорядження. Він приділяв особливу увагу відродженню гульфика — основного елемента моди епохи Відродження, який був водночас суперечливим і захоплюючим.

Використання чорного кольору, особливо помітного у вечірній одежі, відтворювало тенденції 1600-х років, символізуючи зручність і вишуканість.

 

Vivienne_WestwoodVivienne_WestwoodVivienne_WestwoodVivienne_WestwoodVivienne_WestwoodVivienne_WestwoodVivienne_WestwoodVivienne_WestwoodVivienne_WestwoodVivienne_WestwoodVivienne_WestwoodVivienne_WestwoodVivienne_WestwoodVivienne_WestwoodVivienne_WestwoodVivienne_WestwoodVivienne_WestwoodVivienne_WestwoodVivienne_WestwoodVivienne_WestwoodVivienne_WestwoodVivienne_WestwoodVivienne_WestwoodVivienne_WestwoodVivienne_WestwoodVivienne_WestwoodVivienne_WestwoodVivienne_WestwoodVivienne_WestwoodVivienne_WestwoodVivienne_WestwoodVivienne_WestwoodVivienne_WestwoodVivienne_WestwoodVivienne_WestwoodVivienne_WestwoodVivienne_WestwoodVivienne_WestwoodVivienne_WestwoodVivienne_WestwoodVivienne_WestwoodVivienne_WestwoodVivienne_WestwoodVivienne_WestwoodVivienne_Westwood

02.07.2024
Перша леді США знялась для серпневого випуску американського Vogue та відповіла на питання журналістки Майі Сінгер для заголовної статті, яка ще й носить явний передвиборчий характер.
Далее