Парижський тиждень моди-2024. Від кантрі до рок-н-ролу: Нова осінньо-зимова колекція від Елі Сааб

Елі Сааб, як завжди, здивував світ своєю колекцією осінь-зима 2024-25, що була представлена на тижні моди FW 24/25 ready-to-wear в Парижі, віддавши належну шану культовому стилю Прісцилли Преслі. Під назвою "Спогади про Грейсленд", Saab вніс свій фірмовий гламур у колекцію, яка бездоганно поєднала вплив кантрі та рок-н-ролу.

Elie Saab показав свою вправність не лише у вечірній, а й у денній моді. Темний денім із вишитою монограмою місяця на плечах та кишенях, комбінезони з широкими штанинами випромінювали невимушену елегантність, а жилети-болеро та краватки-боло додали відтінку Заходу. Прозорі блузи з квітковою вишивкою відобразили суть оголеного одягу з витонченим відтінком.

Колекція плавно переходила від кантрі та року до хард-року та диско. Чорні та золотисті сукні з великою кількістю шипів і асиметричні сукні кольору аметисту створювали атмосферу розкіші. Готовий до червоної килимової доріжки Saab яскраво виглядає в монохромному стилі зі складною квітковою вишивкою, тоді як великі аплікації з трояндами прикрашають коміри та плечі на пальто і накидках, додаючи об’єму та ефектності.

 

ELIE_SAABELIE_SAABELIE_SAABELIE_SAABELIE_SAABELIE_SAABELIE_SAABELIE_SAABELIE_SAABELIE_SAABELIE_SAABELIE_SAABELIE_SAABELIE_SAABELIE_SAABELIE_SAABELIE_SAABELIE_SAABELIE_SAABELIE_SAABELIE_SAAB\ELIE_SAABELIE_SAABELIE_SAABELIE_SAABELIE_SAABELIE_SAABELIE_SAABELIE_SAABELIE_SAABELIE_SAABELIE_SAABELIE_SAABELIE_SAABELIE_SAABELIE_SAABELIE_SAABELIE_SAABELIE_SAABELIE_SAABELIE_SAABELIE_SAABELIE_SAABELIE_SAABELIE_SAABELIE_SAABELIE_SAABELIE_SAABELIE_SAABELIE_SAABELIE_SAABELIE_SAABELIE_SAABELIE_SAAB

02.07.2024
Перша леді США знялась для серпневого випуску американського Vogue та відповіла на питання журналістки Майі Сінгер для заголовної статті, яка ще й носить явний передвиборчий характер.
Далее