Парижський тиждень моди-2024. Повернення Ґурама Гвасалії: Відкриття нового етапу для Vetements

Повернення Ґурама Гвасалії до Vetements було не лише грандіозним, але й вражаючим: перші ряди на подіумі були заповнені світилами модної індустрії, які з нетерпінням очікували на презентацію колекції осінь-зима 2024-25. Вона виявилася надзвичайною і захопила всіх, хто був присутнім на тижні моди FW 24/25 в Парижі. 

З самого початку наголос робився на перебільшених пропорціях: зшиті на замовлення костюми з м’якими трубками через плечові шви та під коміром з лацканами утворювали високі силуети. Цей мотив поширився на футболки, толстовки та тренчі, де м’які труби утворювали повні кола, нагадуючи великі хула-хупи або плавки для басейну. 

Хоча колекція відображала бажання переосмислити основи повсякденного життя, було відчуття, що бренд ступає на звичну територію, а не відкриває нові землі. 

Проте під поверхнею лежав натяк на сімейні драми та самоаналіз. Футболка з написом "Не мамина улюблена" та толстовка з написом із “Південного парку” натякали на невирішені сімейні конфлікти та, можливо, на прихований натяк на брата Гвасалії, Демну, який перейшов з Vetements до Balenciaga.

 

VetementsVetementsVetementsVetementsVetementsVetementsVetementsVetementsVetementsVetementsVetementsVetementsVetementsVetementsVetementsVetementsVetementsVetementsVetementsVetementsVetementsVetementsVetementsVetementsVetementsVetementsVetementsVetementsVetementsVetementsVetementsVetementsVetementsVetementsVetementsVetementsVetementsVetementsVetementsVetementsVetementsVetementsVetementsVetementsVetementsVetementsVetementsVetementsVetementsVetementsVetementsVetementsVetementsVetementsVetementsVetementsVetementsVetementsVetementsVetementsVetementsVetements

13.08.2024
Про це повідомляє Hypebeast. Музей дизайну Vitra в Німеччині представить першу музейну виставку під назвою Nike: Form Follows Motion, присвячену всесвітньо відомому спортивному бренду. Виставка відкри...
Далее
02.07.2024
Перша леді США знялась для серпневого випуску американського Vogue та відповіла на питання журналістки Майі Сінгер для заголовної статті, яка ще й носить явний передвиборчий характер.
Далее