Технологічне натхнення у світі сюрреалізму: загадкова колекція schiaparelli haute couture spring 2024

Під руку з інноваціями та сюрреалістичним поглядом: нові грані моди від Schiaparelli.

Тиждень високої моди в Парижі розпочався з появи на подіумі колекції Schiaparelli. На цей раз дизайнери пішли далі, об'єднавши технологічні нововведення та сюрреалістичну естетику. Представлені твори виділяються різноманітністю механічних деталей та витончених подовжених форм. Натхненні останніми технологічними досягненнями, творці колекції втілили світ сюрреалізму у кожній деталі.

Головними акцентами колекції стали широкі закруглені плечі, V-подібні каркаси, ремені та навіть екстравагантна луска. Арт-директор Даніел Розберрі обрав базові чорні, білі та бежеві відтінки як домінуючі кольори, створюючи основу для дивовижного шоу. Завжди уважний до деталей бренд цього разу вразив своєю інноваційністю.

На особливу увагу заслуговує образ Меггі Мауер, у повністю білому вбранні, яка несла на руках унікальну імітацію немовляти, створеного з металу, кристалів та технологічних деталей. Цей унікальний образ символізує взаємодію людини та технології у сучасному світі.

На цей раз Schiaparelli відмовилися від шаманських символів і гігантських морд тварин. У центрі уваги — вишукані форми та дрібні деталі. Багато плаття представлені з масивними подовженими верхами у формі різних фігур, створюючи вишуканий контраст із вишуканими вільними низами. Також на деяких речах, включаючи сумки, простежується цікавий елемент у вигляді замкової щілини.

Колекція Schiaparelli Haute Couture Spring 2024 – це не просто показ мод, а сучасне мистецтво, втілене у тканинах та механізмах. Ця візуальна ода технологіям та сюрреалізму несе в собі щось грандіозне, поєднуючи воєдино естетику та інновації.

 

SCHIAPARELLI

SCHIAPARELLI

SCHIAPARELLI

SCHIAPARELLI

SCHIAPARELLI

SCHIAPARELLI

SCHIAPARELLI

SCHIAPARELLI

SCHIAPARELLI

SCHIAPARELLI

SCHIAPARELLI

SCHIAPARELLI

SCHIAPARELLI

SCHIAPARELLI

SCHIAPARELLI

SCHIAPARELLI


 

12.03.2024
На відміну від звичних модних показів, коли кожне вбрання здебільшого мовчить про історію та емоції, Кейсі Кадволладер, майстер творчості Mugler, створив колекцію осінь-зима 2024-2025. Вона була данин...
Далее
11.03.2024
У колекції осінь-зима 2024-2025 для Valentino від П’єрпаоло Піччолі, що була представлена на тижні моди FW 24/25 в Парижі, центральне місце займає чорний колір, який символізує переважаючі настрої час...
Далее