Парижський тиждень моди-2024. Магія 80-х: Mugler оживає на подіумі з Кейсі Кадволладер

На відміну від звичних модних показів, коли кожне вбрання здебільшого мовчить про історію та емоції, Кейсі Кадволладер, майстер творчості Mugler, створив колекцію осінь-зима 2024-2025. Вона була даниною класичному спадкові бренду, а також сміливим кроком у майбутнє моди.

Захоплений мистецтвом та театральністю Mugler, Кадволладер відтворив енергію та естетику 80-х років, занурившись у вампірський гламур тих часів. В результаті з'явилася колекція з приголомшливими вечірніми образами, у яких уникали деніму та лайкри на користь декадентських текстур і розкішних тканин.

Подіум перетворився на справжню сцену, де моделі, серед яких були Precious Lee, Paloma Elsesser, Kristen McMenamy, Eva Herzigova та Farida Khelfa, привернули увагу глядачів вбранням. 

Кадволладер зумів відтворити спадщину Mugler, наділивши її новим життям та значенням. В його руках мода стала не лише одягом, але й мистецтвом, що розповідає історію та спонукає до задуму. Це був показ, який переніс у світ фантазій та дива, залишаючи незабутні враження в серцях глядачів.

 

MuglerMuglerMuglerMuglerMuglerMuglerMuglerMuglerMuglerMuglerMuglerMuglerMuglerMuglerMuglerMuglerMuglerMuglerMuglerMuglerMuglerMuglerMuglerMuglerMuglerMuglerMuglerMuglerMuglerMuglerMuglerMuglerMuglerMuglerMuglerMuglerMuglerMuglerMuglerMugler

11.03.2024
У колекції осінь-зима 2024-2025 для Valentino від П’єрпаоло Піччолі, що була представлена на тижні моди FW 24/25 в Парижі, центральне місце займає чорний колір, який символізує переважаючі настрої час...
Далее
11.03.2024
Дебютна колекція Шона Маꥳрра для Alexander McQueen започаткувала нову еру для дому моди, віддаючи належне спадщині Лі МакКвіна, водночас впроваджуючи його власне творче бачення в бренд.
Далее