Парижський тиждень моди-2024. Відкриття нового шляху: Маꥳрра та еволюція Alexander McQueen

Дебютна колекція Шона Маꥳрра для Alexander McQueen започаткувала нову еру для дому моди, віддаючи належне спадщині Лі МакКвіна, водночас впроваджуючи його власне творче бачення в бренд.

Показ стартував із культової колекції осінь-зима 2024-25 McQueen «The Birds», що була представлена на тижні моди FW 24/25 ready-to-wear в Парижі. Перша модель вийшла на подіум у блискучому чорному ламінованому трикотажному вбранні, характерному для минулих робіт МакКвіна. 

Черпаючи натхнення у фотографіях з подіуму та знімках папараці Кейт Мосс і Емі Вайнхаус, МакГірр прагнув передати гедоністичний дух 90-х, передавши відчуття грубого гламуру та пошкодженої розкоші.

Віддаючи шану фірмовому стилю McQueen, Маꥳрра представив нові брючні костюми та пальто з бісером, але вніс у них елементи вуличної та клубної моди, щоб оновити колекцію. 

Під кінець показу, зазвучала пісня "Orinoco Flow (Sail Away)" від Enya, а несподіваний виступ Маꥳрра, який співав разом з нею, привернув увагу глядачів. З грайливим, але впевненим підходом, Маꥳрра вказав шлях для майбутньої еволюції бренду, вшановуючи його спадщину та вносячи своє бачення.

 

Alexander_McQueenAlexander_McQueenAlexander_McQueenAlexander_McQueenAlexander_McQueenAlexander_McQueenAlexander_McQueenAlexander_McQueenAlexander_McQueenAlexander_McQueenAlexander_McQueenAlexander_McQueenAlexander_McQueenAlexander_McQueenAlexander_McQueenAlexander_McQueenAlexander_McQueenAlexander_McQueenAlexander_McQueenAlexander_McQueenAlexander_McQueenAlexander_McQueenAlexander_McQueenAlexander_McQueenAlexander_McQueenAlexander_McQueenAlexander_McQueenAlexander_McQueenAlexander_McQueenAlexander_McQueenAlexander_McQueenAlexander_McQueenAlexander_McQueenAlexander_McQueenAlexander_McQueenAlexander_McQueenAlexander_McQueenAlexander_McQueenAlexander_McQueenAlexander_McQueenAlexander_McQueenAlexander_McQueenAlexander_McQueenAlexander_McQueenAlexander_McQueenAlexander_McQueenAlexander_McQueenAlexander_McQueenAlexander_McQueenAlexander_McQueenAlexander_McQueenAlexander_McQueenAlexander_McQueen

12.03.2024
На відміну від звичних модних показів, коли кожне вбрання здебільшого мовчить про історію та емоції, Кейсі Кадволладер, майстер творчості Mugler, створив колекцію осінь-зима 2024-2025. Вона була данин...
Далее
11.03.2024
У колекції осінь-зима 2024-2025 для Valentino від П’єрпаоло Піччолі, що була представлена на тижні моди FW 24/25 в Парижі, центральне місце займає чорний колір, який символізує переважаючі настрої час...
Далее