Парижський тиждень моди-2024. Нові горизонти стилю: Підкреслення жіночності з Gauchere

Марі-Крістін Стац, відома своїм неперевершеним стилем, представила колекцію осінь-зима 2024-25 від Gauchere на тижні моди FW 24/25, що відбувається в Парижі. У її роботі переплелися впливи архітектури нео-бруталізму та руху Баухауз, але ще більше прослідковуються сміливі спортивні акценти та відверті елементи. Заснована на концепції багатогранності життя, ця колекція має намір принести легкість і універсальність у модний світ, зберігаючи витонченість та жіночність.

Лінії цього сезону приталені до фігури, затягнуті поясами для створення силуету пісочного годинника. Незважаючи на те, що Стац не особливо захоплюється глибоким декольте, проте в колекції прослідковуються нотки оголеності, завдяки яким колекція виглядає жіночною та легкою.

Грайливість проявляється завдяки нерівному крою і асиметричним елементам, зокрема довгим смужкам, які можна носити різними способами, та знімні коміри, що додають елемент інтриги та динамічності до одягу.

У колекції також величезний вибір аксесуарів: м'які клатчі різних розмірів і шкіряні шкарпетки, що дозволяють жінкам виразити себе та досліджувати різні стилі. Для Стац створення образу схоже на мистецтво, де кожна деталь має своє значення у формуванні загального враження та вираженні індивідуального стилю кожної власниці.

 

GauchereGauchereGauchereGauchereGauchereGauchereGauchereGauchereGauchereGauchereGauchereGauchereGauchereGauchereGauchereGauchereGauchereGauchereGauchereGauchereGauchereGauchereGauchereGauchereGauchereGauchereGauchereGauchereGauchereGauchereGauchereGauchereGauchereGauchereGauchereGauchereGauchere

02.07.2024
Перша леді США знялась для серпневого випуску американського Vogue та відповіла на питання журналістки Майі Сінгер для заголовної статті, яка ще й носить явний передвиборчий характер.
Далее