Парижський тиждень моди-2024: Повсякденний гламур від Rabanne

Колекція осінь-зима 2024-25 від Жюльєна Доссени для Rabanne, що була представлена публіці на тижні моди FW 24/25 в Парижі, пропонує багатошаровий асортимент, який перетворив класичні кольчужні образи в сучасні та доступні стилі. Під впливом співпраці з H&M та прагнення до інтимності, Дассен представив колекцію, спрямовану на створення особистого стилю для кожної жінки.

У гардеробі були легкі, зручні та елегантні речі, які поєднували універсальність зі стилем. Від чудових кольчужних сорочок до шкіряних топів, виразних картатих штанів та великих кардиганів з ковдрою — кожен предмет одягу надихав на експерименти та самовираження. Дассен поєднав різні текстури та стилі, створивши грайливу та еклектичну естетику.

Високобогемні образи виражалися через довгі спідниці та сукні з бахромою, що додавало вбранню нотки ностальгії та індивідуальності.

Як зауважив Дассен: "Це не те, що потрібно показувати на шоу. Це про те, щоб відчувати себе впевнено, залишаючись самим собою і бути добрим". У світі, де автентичність є ключовою, колекція Rabanne Fall Winter 2024-2025 відзначає красу повсякденного гламуру та силу самовираження.

 

RabanneRabanneRabanneRabanneRabanneRabanneRabanneRabanneRabanneRabanneRabanneRabanneRabanneRabanneRabanneRabanneRabanneRabanneRabanneRabanneRabanneRabanneRabanneRabanneRabanneRabanneRabanneRabanneRabanneRabanneRabanneRabanneRabanneRabanneRabanneRabanneRabanneRabanne

02.07.2024
Перша леді США знялась для серпневого випуску американського Vogue та відповіла на питання журналістки Майі Сінгер для заголовної статті, яка ще й носить явний передвиборчий характер.
Далее