Парижський тиждень моди-2024: Поєднання старовини і сучасності у колекції Kurogouchi

Дизайнер Майко Курогоуті вразив світ колекцією осінь-зима 2024-25, що була представлена на тижні моди FF 24/25 ready-to-wear в Парижі. Він вдало поєднав спадщину та сучасність, знову вдихнувши життя в багаті японські традиції. Відтворюючи основу, вкладену в попередні сезони, Kurogouchi занурився у землисті тони та текстури ручної роботи «Старого Карацу» 16-го століття, розповідаючи історію про позачасову елегантність та ремісничу майстерність.

Колекція відкривається як подорож літописом японського мистецтва, з шовковими та в'язаними сукнями, пошитими жакетами та пальто-коконами.

Колекція тримає баланс між стриманою простотою та пишною розкішшю, легко долаючи прірву між повсякденним стилем та ансамблями, гідними бути представленими в галереї. Трикотажні вироби з альпаки та джинси, оживлені градієнтними барвниками, є втіленням живої естетики, тоді як квіткові мотиви викликають асоціації, подібні до спіралей на керамічних тарілках, представлених у Огаті.

У сучасному світі, який часто піддається швидким змінам і новим тенденціям, Курогоучі відстоює філософію повільного та стійкого розвитку, вважаючи, що справжня краса проявляється в позачасовій елегантності традиційної майстерності. З кожною новою колекцією бренд запрошує нас в подорож відкриттями, де минуле і сучасність зливаються в гармонійному святкуванні мистецтва та автентичності.

 

KurogouchiKurogouchiKurogouchiKurogouchiKurogouchiKurogouchiKurogouchiKurogouchiKurogouchiKurogouchiKurogouchiKurogouchiKurogouchiKurogouchiKurogouchiKurogouchiKurogouchiKurogouchiKurogouchiKurogouchiKurogouchiKurogouchiKurogouchiKurogouchiKurogouchiKurogouchiKurogouchiKurogouchiKurogouchiKurogouchiKurogouchiKurogouchiKurogouchiKurogouchiKurogouchiKurogouchiKurogouchi

13.08.2024
Про це повідомляє Hypebeast. Музей дизайну Vitra в Німеччині представить першу музейну виставку під назвою Nike: Form Follows Motion, присвячену всесвітньо відомому спортивному бренду. Виставка відкри...
Далее
02.07.2024
Перша леді США знялась для серпневого випуску американського Vogue та відповіла на питання журналістки Майі Сінгер для заголовної статті, яка ще й носить явний передвиборчий характер.
Далее