Парижський тиждень моди-2024: Тренди та елегантність у новій колекції MOSSI

В Парижі пройшов тиждень моди FW 24/25 ready-to-wear та зачарував модними новинками, які задають тренд сезону. Бренд MOSSI в колекції осінь-зима 2024-25 втілює свій унікальний стиль, відмовляючись від класичних елементів на користь новаторських ідей. Інспірована творчістю південнокорейського митця Лі Була, колекція відтворює почуття і емоції через складні силуети, драпірування та відтінки. 

MOSSI ставить великий акцент на вдосконалення, використовуючи якісні й екологічно чисті матеріали, такі як молочне казеїнове волокно та перероблена вовна з подушок і матраців, а також тканини, виготовлені індійськими майстрами. 

MOSSI вдосконалив техніку плісе та драпірування, яка прослідковується в усій колекції. Кожен образ відображає ефект багатошаровості, як через розрізи, так і через використання різних матеріалів.

Колекція осінь-зима 2024/2025 MOSSI відтворює три ключові емоції: смуток, гнів та надію. Перший етап характеризується поетичними силуетами та футболками з політичними висловлюваннями. Далі виявляється гнів через архітектурні форми та холодну палітру кольорів. Надія втілюється у легших силуетах та футболках із маніфестами "pli Grès".

 

MOSSIMOSSIMOSSIMOSSIMOSSIMOSSIMOSSIMOSSIMOSSIMOSSIMOSSIMOSSIMOSSIMOSSIMOSSIMOSSIMOSSIMOSSIMOSSIMOSSIMOSSIMOSSIMOSSIMOSSIMOSSIMOSSIMOSSIMOSSIMOSSIMOSSIMOSSIMOSSIMOSSI

13.08.2024
Про це повідомляє Hypebeast. Музей дизайну Vitra в Німеччині представить першу музейну виставку під назвою Nike: Form Follows Motion, присвячену всесвітньо відомому спортивному бренду. Виставка відкри...
Далее
02.07.2024
Перша леді США знялась для серпневого випуску американського Vogue та відповіла на питання журналістки Майі Сінгер для заголовної статті, яка ще й носить явний передвиборчий характер.
Далее