Повне відео виступу alyona alyona & Jerry Heil на нацвідборі Євробачення 2024

Опубліковано повне відео виступу дуету alyona alyona & Jerry Heil із піснею "Teresa & Maria" на нацвідборі Євробачення 2024. Нагадаємо, що у суботу планувалося обрати переможця голосування, але у застосунку Дія стався збій, судячи зі всього, через велику кількість людей, які хотіли віддати свій голос. Тому фінал голосування відбувся у неділю. 

За його підсумками і перемогли alyona alyona та Jerry Heil. Вони отримали 10 балів від членів журі (зокрема від Андрія Данілко, Джамали та лідеру гурту "Без обмежень" Сергія Танчинця) та 11 балів від глядачів. Сам конкурс Євробачення відбудеться у першій половині травня в шведському Мальме. Він буде складатися з першого і другого півфіналів, які заплановані на 7 і 9 травня та фіналу — 11 травня. alyona alyona & Jerry Heil виступлять у першому півфіналі.

Минулого тижня згадка матері Терези у пісні викликала мляву і дещо абсурдну дискусію в соцмережах, через суперечливу постать черниці. Дискусія швидка зійшла нанівець.  

 

24.04.2024
Ця почесна позиція, як повідомляє Суспільне, називається речниця. Вона означає, що під час гранд-фіналу "Євробачення-2024" в прямому етері співачка оголосить бали Національного журі України. За останн...
Далее
23.04.2024
Про це повідомляє Page Six. Девід Бекхем поділився відео із учасницями колишньої жіночої групи: на відео Вікторія Бекхем, Джері Холлівелл-Горнер, Мелані Браун, Мелані Чісхолм та Емма Бантон співають с...
Далее