Дегустація та презентація Прованського меню з бренд-шефом Famille Très Français

 

Прованс – це не тільки лавандові поля та оливкові гаї. Це, перш за все, гастрономія! Риба, морепродукти, ароматні трави, тапенади та, навіть, дині! У квітні Famille Très FRANÇAIS запрошує спробувати на смак атмосферу Провансу в самому французькому куточку в центрі Києва, на Костьольній, 3!

 

бренд-шеф, Famille Très Français, Наталія Нев’ядомська, Сергій Пожар, ресторан Très FRANÇAIS

 

Більш того, спеціально до прем'єри Прованського сезону 5 квітня ми відкрили нашу літню терасу, щоб гості змогли насолоджуватися стравами на свіжому і вже по-справжньому весняному повітрі.

Разом з Вами 4 квітня ми першими спробували нові Прованські гастрономічні спеціалітети за келихом Розе! Бренд-шеф Сергій Пожар частував гостей тартінами з рататуєм і тапенадами з чорних та зелених оливок, томатами з песто та марсельським буябезом з соусом айолі та грінками. У якості десерт подавав лавандовий крем-брюле з прованським сорбе!

Наш шеф-кухар підготував сезонне меню, яке об’єднало улюблені хіти минулих років, рецепти, зібрані впродовж подорожей команди Famille Très FRANÇAIS Францією та гастро-новинки! Серед іншого омлет з прованськими травами, шпинатом та козиним сиром (143 грн), шпинатний салат з сочевицею, авокадо, томатами чері, бебі морквою та лимонно-гірчичним соусом (188 грн), запечений баклажан з манговим чатні, крем-сиром та цибулею шалот (192 грн), сир Шевр, обсмажений у меді з прованськими травами (214 грн), томати «Провансаль», фаршировані кускусом з Песто та томатним соусом (187 грн), філе окуня з рататуєм (285 грн), курячий рулет, фарширований томатами та базиликом з зеленим прованським пюре (248 грн),  доб з равіолі по-прованськи (343 грн), м’ятна панакота з кунжутним печивом (123 грн), шоколадний фондан з карамелізованими лавандовими яблуками (145 грн), прованський сорбет (34 грн).

 

бренд-шеф, Famille Très Français, Наталія Нев’ядомська, Сергій Пожар, ресторан Très FRANÇAIS

бренд-шеф, Famille Très Français, Наталія Нев’ядомська, Сергій Пожар, ресторан Très FRANÇAIS

бренд-шеф, Famille Très Français, Наталія Нев’ядомська, Сергій Пожар, ресторан Très FRANÇAIS

бренд-шеф, Famille Très Français, Наталія Нев’ядомська, Сергій Пожар, ресторан Très FRANÇAIS

бренд-шеф, Famille Très Français, Наталія Нев’ядомська, Сергій Пожар, ресторан Très FRANÇAIS

бренд-шеф, Famille Très Français, Наталія Нев’ядомська, Сергій Пожар, ресторан Très FRANÇAIS

бренд-шеф, Famille Très Français, Наталія Нев’ядомська, Сергій Пожар, ресторан Très FRANÇAIS

бренд-шеф, Famille Très Français, Наталія Нев’ядомська, Сергій Пожар, ресторан Très FRANÇAIS

бренд-шеф, Famille Très Français, Наталія Нев’ядомська, Сергій Пожар, ресторан Très FRANÇAIS

бренд-шеф, Famille Très Français, Наталія Нев’ядомська, Сергій Пожар, ресторан Très FRANÇAIS

бренд-шеф, Famille Très Français, Наталія Нев’ядомська, Сергій Пожар, ресторан Très FRANÇAIS

бренд-шеф, Famille Très Français, Наталія Нев’ядомська, Сергій Пожар, ресторан Très FRANÇAIS

бренд-шеф, Famille Très Français, Наталія Нев’ядомська, Сергій Пожар, ресторан Très FRANÇAIS

 

28.05.2025
Про це повідомляє Суспільне із посиланням на сайт Міністерства культури та стратегічних комунікацій. У 1965 році художники Ада Рибачук та Володимир Мельніченко (АРВМ) представили на радянському конкур...
Далее
11.12.2024
Про це повідомляє Суспільне посилаючись на сайт Київської міської державної адміністрації. В столичному Музеї історії міста Києва відкрилася виставка "Різдвяне місто. Київ ХІХ-XX століття". Відвідувач...
Далее
23.10.2024
Про це повідомляє NV (фото зверху — робота Йоганни Марії Фріц). У Києві в Довженко-Центрі з 25 жовтня по 17 листопада буде проходити виставка найкращих фотографій з цьогорічного конкурсу World Press P...
Далее