Дегустація та презентація Прованського меню з бренд-шефом Famille Très Français
Прованс – це не тільки лавандові поля та оливкові гаї. Це, перш за все, гастрономія! Риба, морепродукти, ароматні трави, тапенади та, навіть, дині! У квітні Famille Très FRANÇAIS запрошує спробувати на смак атмосферу Провансу в самому французькому куточку в центрі Києва, на Костьольній, 3!
Більш того, спеціально до прем'єри Прованського сезону 5 квітня ми відкрили нашу літню терасу, щоб гості змогли насолоджуватися стравами на свіжому і вже по-справжньому весняному повітрі.
Разом з Вами 4 квітня ми першими спробували нові Прованські гастрономічні спеціалітети за келихом Розе! Бренд-шеф Сергій Пожар частував гостей тартінами з рататуєм і тапенадами з чорних та зелених оливок, томатами з песто та марсельським буябезом з соусом айолі та грінками. У якості десерт подавав лавандовий крем-брюле з прованським сорбе!
Наш шеф-кухар підготував сезонне меню, яке об’єднало улюблені хіти минулих років, рецепти, зібрані впродовж подорожей команди Famille Très FRANÇAIS Францією та гастро-новинки! Серед іншого омлет з прованськими травами, шпинатом та козиним сиром (143 грн), шпинатний салат з сочевицею, авокадо, томатами чері, бебі морквою та лимонно-гірчичним соусом (188 грн), запечений баклажан з манговим чатні, крем-сиром та цибулею шалот (192 грн), сир Шевр, обсмажений у меді з прованськими травами (214 грн), томати «Провансаль», фаршировані кускусом з Песто та томатним соусом (187 грн), філе окуня з рататуєм (285 грн), курячий рулет, фарширований томатами та базиликом з зеленим прованським пюре (248 грн), доб з равіолі по-прованськи (343 грн), м’ятна панакота з кунжутним печивом (123 грн), шоколадний фондан з карамелізованими лавандовими яблуками (145 грн), прованський сорбет (34 грн).