Дегустація та презентація Прованського меню з бренд-шефом Famille Très Français

 

Прованс – це не тільки лавандові поля та оливкові гаї. Це, перш за все, гастрономія! Риба, морепродукти, ароматні трави, тапенади та, навіть, дині! У квітні Famille Très FRANÇAIS запрошує спробувати на смак атмосферу Провансу в самому французькому куточку в центрі Києва, на Костьольній, 3!

 

бренд-шеф, Famille Très Français, Наталія Нев’ядомська, Сергій Пожар, ресторан Très FRANÇAIS

 

Більш того, спеціально до прем'єри Прованського сезону 5 квітня ми відкрили нашу літню терасу, щоб гості змогли насолоджуватися стравами на свіжому і вже по-справжньому весняному повітрі.

Разом з Вами 4 квітня ми першими спробували нові Прованські гастрономічні спеціалітети за келихом Розе! Бренд-шеф Сергій Пожар частував гостей тартінами з рататуєм і тапенадами з чорних та зелених оливок, томатами з песто та марсельським буябезом з соусом айолі та грінками. У якості десерт подавав лавандовий крем-брюле з прованським сорбе!

Наш шеф-кухар підготував сезонне меню, яке об’єднало улюблені хіти минулих років, рецепти, зібрані впродовж подорожей команди Famille Très FRANÇAIS Францією та гастро-новинки! Серед іншого омлет з прованськими травами, шпинатом та козиним сиром (143 грн), шпинатний салат з сочевицею, авокадо, томатами чері, бебі морквою та лимонно-гірчичним соусом (188 грн), запечений баклажан з манговим чатні, крем-сиром та цибулею шалот (192 грн), сир Шевр, обсмажений у меді з прованськими травами (214 грн), томати «Провансаль», фаршировані кускусом з Песто та томатним соусом (187 грн), філе окуня з рататуєм (285 грн), курячий рулет, фарширований томатами та базиликом з зеленим прованським пюре (248 грн),  доб з равіолі по-прованськи (343 грн), м’ятна панакота з кунжутним печивом (123 грн), шоколадний фондан з карамелізованими лавандовими яблуками (145 грн), прованський сорбет (34 грн).

 

бренд-шеф, Famille Très Français, Наталія Нев’ядомська, Сергій Пожар, ресторан Très FRANÇAIS

бренд-шеф, Famille Très Français, Наталія Нев’ядомська, Сергій Пожар, ресторан Très FRANÇAIS

бренд-шеф, Famille Très Français, Наталія Нев’ядомська, Сергій Пожар, ресторан Très FRANÇAIS

бренд-шеф, Famille Très Français, Наталія Нев’ядомська, Сергій Пожар, ресторан Très FRANÇAIS

бренд-шеф, Famille Très Français, Наталія Нев’ядомська, Сергій Пожар, ресторан Très FRANÇAIS

бренд-шеф, Famille Très Français, Наталія Нев’ядомська, Сергій Пожар, ресторан Très FRANÇAIS

бренд-шеф, Famille Très Français, Наталія Нев’ядомська, Сергій Пожар, ресторан Très FRANÇAIS

бренд-шеф, Famille Très Français, Наталія Нев’ядомська, Сергій Пожар, ресторан Très FRANÇAIS

бренд-шеф, Famille Très Français, Наталія Нев’ядомська, Сергій Пожар, ресторан Très FRANÇAIS

бренд-шеф, Famille Très Français, Наталія Нев’ядомська, Сергій Пожар, ресторан Très FRANÇAIS

бренд-шеф, Famille Très Français, Наталія Нев’ядомська, Сергій Пожар, ресторан Très FRANÇAIS

бренд-шеф, Famille Très Français, Наталія Нев’ядомська, Сергій Пожар, ресторан Très FRANÇAIS

бренд-шеф, Famille Très Français, Наталія Нев’ядомська, Сергій Пожар, ресторан Très FRANÇAIS

 

11.12.2024
Про це повідомляє Суспільне посилаючись на сайт Київської міської державної адміністрації. В столичному Музеї історії міста Києва відкрилася виставка "Різдвяне місто. Київ ХІХ-XX століття". Відвідувач...
Далее
23.10.2024
Про це повідомляє NV (фото зверху — робота Йоганни Марії Фріц). У Києві в Довженко-Центрі з 25 жовтня по 17 листопада буде проходити виставка найкращих фотографій з цьогорічного конкурсу World Press P...
Далее
09.09.2024
Про це повідомляє Суспільне із посиланням на Facebook Національного музею декоративного мистецтва України. Приміщення музею, де буде проходити виставка знаходиться на території Національного заповідни...
Далее