Дегустація та презентація Прованського меню з бренд-шефом Famille Très Français

 

Прованс – це не тільки лавандові поля та оливкові гаї. Це, перш за все, гастрономія! Риба, морепродукти, ароматні трави, тапенади та, навіть, дині! У квітні Famille Très FRANÇAIS запрошує спробувати на смак атмосферу Провансу в самому французькому куточку в центрі Києва, на Костьольній, 3!

 

бренд-шеф, Famille Très Français, Наталія Нев’ядомська, Сергій Пожар, ресторан Très FRANÇAIS

 

Більш того, спеціально до прем'єри Прованського сезону 5 квітня ми відкрили нашу літню терасу, щоб гості змогли насолоджуватися стравами на свіжому і вже по-справжньому весняному повітрі.

Разом з Вами 4 квітня ми першими спробували нові Прованські гастрономічні спеціалітети за келихом Розе! Бренд-шеф Сергій Пожар частував гостей тартінами з рататуєм і тапенадами з чорних та зелених оливок, томатами з песто та марсельським буябезом з соусом айолі та грінками. У якості десерт подавав лавандовий крем-брюле з прованським сорбе!

Наш шеф-кухар підготував сезонне меню, яке об’єднало улюблені хіти минулих років, рецепти, зібрані впродовж подорожей команди Famille Très FRANÇAIS Францією та гастро-новинки! Серед іншого омлет з прованськими травами, шпинатом та козиним сиром (143 грн), шпинатний салат з сочевицею, авокадо, томатами чері, бебі морквою та лимонно-гірчичним соусом (188 грн), запечений баклажан з манговим чатні, крем-сиром та цибулею шалот (192 грн), сир Шевр, обсмажений у меді з прованськими травами (214 грн), томати «Провансаль», фаршировані кускусом з Песто та томатним соусом (187 грн), філе окуня з рататуєм (285 грн), курячий рулет, фарширований томатами та базиликом з зеленим прованським пюре (248 грн),  доб з равіолі по-прованськи (343 грн), м’ятна панакота з кунжутним печивом (123 грн), шоколадний фондан з карамелізованими лавандовими яблуками (145 грн), прованський сорбет (34 грн).

 

бренд-шеф, Famille Très Français, Наталія Нев’ядомська, Сергій Пожар, ресторан Très FRANÇAIS

бренд-шеф, Famille Très Français, Наталія Нев’ядомська, Сергій Пожар, ресторан Très FRANÇAIS

бренд-шеф, Famille Très Français, Наталія Нев’ядомська, Сергій Пожар, ресторан Très FRANÇAIS

бренд-шеф, Famille Très Français, Наталія Нев’ядомська, Сергій Пожар, ресторан Très FRANÇAIS

бренд-шеф, Famille Très Français, Наталія Нев’ядомська, Сергій Пожар, ресторан Très FRANÇAIS

бренд-шеф, Famille Très Français, Наталія Нев’ядомська, Сергій Пожар, ресторан Très FRANÇAIS

бренд-шеф, Famille Très Français, Наталія Нев’ядомська, Сергій Пожар, ресторан Très FRANÇAIS

бренд-шеф, Famille Très Français, Наталія Нев’ядомська, Сергій Пожар, ресторан Très FRANÇAIS

бренд-шеф, Famille Très Français, Наталія Нев’ядомська, Сергій Пожар, ресторан Très FRANÇAIS

бренд-шеф, Famille Très Français, Наталія Нев’ядомська, Сергій Пожар, ресторан Très FRANÇAIS

бренд-шеф, Famille Très Français, Наталія Нев’ядомська, Сергій Пожар, ресторан Très FRANÇAIS

бренд-шеф, Famille Très Français, Наталія Нев’ядомська, Сергій Пожар, ресторан Très FRANÇAIS

бренд-шеф, Famille Très Français, Наталія Нев’ядомська, Сергій Пожар, ресторан Très FRANÇAIS

 

18.06.2019
Один из лучшых hair-стилистов Украины, Михаил Рудышин, вместе с партнерами Артемом и Викторией Чернышовыми, открыли новый салон MR BEAUTY CORP в столичном престижном ЖК Французский квартал, 2.
Далее
14.06.2019
Телепродюсер и инстапоэтесса Мартина Макеева провела творческий вечер #рифмымартины, поводом для которого стал выпуск серии черно-белых открыток с её стихотворениями.
Далее
10.06.2019
Санта Димопулос и доктор Наталья Чекальская, являясь партнерами в проекте Welness Bar пригласили главных редакторов модных изданий, бьюти редакторов и светских инфлюенсеров на презентацию по случаю за...
Далее