Чотири українські ілюстратори потрапили до списку престижної премії World Illustration Awards 2024

Про це повідомляє Читомо, посилаючись на сайт премії. Імена митців: Маша Фоя, Сергій Майдуков, Олеся Секереш і Марі Кінович. Треба зазначити, що наразі це довгий список, в якому всього значиться 318 робіт. 

Премія World Illustration Awards започаткована Британською асоціацією ілюстраторів. Податися на неї можуть як відомі художники, так і початківці. 

Нижче роботи українських ілюстраторів, яких відібрали цього року: 

(ілюстрації Маші Фої "Adobe Creative Residency site" у категорії Advertising)

 

(Ілюстрація Сергія Майдукова The Story of Wartime Kyiv для книжки I Will Show You How It Was: The Story of Wartime Kyiv Іллі Пономаренка видавництво (Bloomsbury Publishing) у категорії Book Covers)

 

(обкладинка Сергія Майдукова до книжки "Російський колоніалізм" (видавництво IST Publishing) у категорії Book Covers)

 

(обкладинка Марі Кінович “Our. Common.” для однойменної книжки Тані Касьян  (видавництво «Лабораторія») у категорії Book Covers)

 

(ілюстрації Олесі Секереш до книжки Василя Карп’юка «Чудернацька карпатська історія» (видавництво Discursus) у категорії Children’s Publishing)

28.06.2024
Про це повідомляє The Guardian. Цьогорічний фестиваль Гластонбері стартував вчора, 26-го червня, й завершиться у неділю 30-го. На ньому заплановані виступи Дуа Ліпи, Coldplay, SZA, LCD Soundsystem та...
Далее
27.06.2024
Оригінальна акварельна ілюстрація стала найдорожчим лотом з всесвіту Гаррі Поттера, коли-небудь проданим, із фінальною ціною у 1,9 мільйона доларів. Подія відбулася на аукціоні в США. Ілюстрацію до пе...
Далее