Завдяки старим та молодим. Цьогорічна церемонія "Ґреммі" була найрейтинговішою з 2020-го

Церемонія вручення премії "Ґреммі", яка пройшла цієї неділі в 66-й раз була найрейтинговішою за останні чотири роки. В середньому шоу подивилися 16,9 мільйонів осіб. Цифри були отримані, як на основі вимірювання переглядів Nielsen (маркетингові дослідження, аналітика з 1923 року) на CBS, так і на основі власних даних Paramount Global щодо стрімів на Paramount+, CBS.com і в додатку CBS.

Аудиторія збільшилася на 34% порівняно з минулим роком. Тоді церемонію подивилися 12,4 мільйони осіб. Плюс — 2024-й став найрейтинговішим для "Ґреммі" з 2020 року. 

Найбільше глядачів було зафіксовано у чвертьгодинний період, коли на сцену виходили Стіві Вандер, Енні Леннокс, Джон Батіст і Фантазія Барріно: вони виступали у сегменті шоу, яке вшановувало пам'ять померлих артистів. Зокрема Енні Леннокс зробила емоційний кавер на "Nothing Compares 2 U" Шинейд О'Коннор. 

Окрім вшанування пам'яті, увагу глядачів привернули виступи Тейлор Свіфт, Селін Діон, Трейсі Чепмен (перший виступ авторки за багато років). 

Не дивлячись на цей раптовий підйом рейтингів, до "Ґреммі" все ще залишається багато питань стосовно голосування академіків та, відповідно, переможців. Далеко не завжди нагороду отримують ті, хто її заслужив. Жодної "Ґреммі" немає, наприклад, у Лани Дель Рей — однієї з найвпливовіших співачок нашого часу. У Бейонсе досі немає нагороди в категорії "Альбом року". Та й взагалі темношкірі виконавці знаходяться у гетто своїх жанрових нагород і майже не вистрілюють серед найпрестижніших номінацій. 

 

24.04.2024
Ця почесна позиція, як повідомляє Суспільне, називається речниця. Вона означає, що під час гранд-фіналу "Євробачення-2024" в прямому етері співачка оголосить бали Національного журі України. За останн...
Далее
23.04.2024
Про це повідомляє Page Six. Девід Бекхем поділився відео із учасницями колишньої жіночої групи: на відео Вікторія Бекхем, Джері Холлівелл-Горнер, Мелані Браун, Мелані Чісхолм та Емма Бантон співають с...
Далее