Парижський тиждень моди-2024: Saint Laurent FW 24/25. Відверта естетика у колекціях Ваккарелло

Під керівництвом Ентоні Ваккарелло, колекція осінь-зима 2024-25 від Saint Laurent, що була представлена в Парижі на тижні моди FW 24/25 ready-to-wear, зачарувала аудиторію своїм сміливим експериментом з прозорим текстилем. Легкість і привабливість моделей на подіумі, в рамках виставки «Прозорі плівки» у паризькому музеї Ів Сен-Лорана, відображала культову техніку використання прозорих тканин у кутюр'є.

Колекція Saint Laurent розгортається як нічна мрія, де кожне вбрання зроблене з легкої шовкової панчішної тканини, розширюючи межі крихкості та жіночності. Ваккарелло виявив бажання створити дещо надзвичайно делікатне та ефемерне, враховуючи труднощі, пов'язані з роботою з такими матеріалами.

У колекції Vaccarello домінує естетика, де красиві автомобільні пальта, шубки та розкльошені гумові бушлати додають образу структурності. Проте, особливу увагу привертають образи з ледь помітними панчохами в пудрових відтінках, прикрашені взуттям з блискучими платформами або відкритими туфлями на високому каблуці у насичених бургундських і зелених кольорах Jaguar.

Аксесуари відіграють важливу роль у завершенні загадкового шарму колекції: голови моделей прикрашені шапками-панчохами, а зап’ястки — масивними прозорими браслетами. Таке свідоме поєднання прозорості та непрозорості утворює захоплюючу напругу, що запрошує глядачів відкрити для себе сутність жіночності та сили.

 

Saint_LaurentSaint_LaurentSaint_LaurentSaint_LaurentSaint_LaurentSaint_LaurentSaint_LaurentSaint_LaurentSaint_LaurentSaint_LaurentSaint_LaurentSaint_LaurentSaint_LaurentSaint_LaurentSaint_LaurentSaint_LaurentSaint_LaurentSaint_LaurentSaint_LaurentSaint_LaurentSaint_LaurentSaint_LaurentSaint_LaurentSaint_LaurentSaint_LaurentSaint_LaurentSaint_LaurentSaint_LaurentSaint_LaurentSaint_LaurentSaint_LaurentSaint_LaurentSaint_LaurentSaint_LaurentSaint_LaurentSaint_Laurent

 

13.08.2024
Про це повідомляє Hypebeast. Музей дизайну Vitra в Німеччині представить першу музейну виставку під назвою Nike: Form Follows Motion, присвячену всесвітньо відомому спортивному бренду. Виставка відкри...
Далее
02.07.2024
Перша леді США знялась для серпневого випуску американського Vogue та відповіла на питання журналістки Майі Сінгер для заголовної статті, яка ще й носить явний передвиборчий характер.
Далее