Стало відомо хто буде співведучим Анни Вінтур на MetGala 2024

Цьогорічними співведучими Анни Вінтур на Балі Інституту костюма музею Метрополітен стануть Зендая, Дженніфер Лопес, Bad Bunny та Кріс Хемсворт. Перші троє вже відвідували бал. Для Кріса Хемсворта цей досвід буде в новинку.  

Також стала відома тема для дрескоду на заході у 2024 році — "Сади часу" ("Garden of Time"). Продюсери церемонії надихалися однойменним оповіданням відомого англійського письменника Джеймса Грема Балларда ("Автокатастрофа", "Імперія сонця"). Хемсворт з цього приводу вже пожартував у своєму Instagram: Хтось має вбрання в стилі Garden of Time, я можу позичити".

Бал відбудеться, як і кожного року, у перший понеділок травня. Цього року це буде 6 травня. Дійство відбудеться одночасно з виставкою Інституту костюма музею Метрополітен "Сплячі красуні: пробудження моди".

 

Tags: MetGala
30.04.2024
Про це повідомляє Суспільне із посиланням на Instagram гурту. Проєкт називається "Фабрична, 12". По суті це буде серія лекцій, націлених на інформування українців про їхню ж культуру. Перша лекція вже...
Далее
29.04.2024
Про це повідомляє The Guardian. Поліція заарештувала дев'ятьох громадян Грузії, підозрюваних у організації складної злочинної операції з крадіжки цінних антикварних книг, зокрема оригінального рукопис...
Далее